Over ons en onze webwinkel

Wij zijn een jonge onderneming werkzaam in plaagdierbeheer en ongediertebestrijding.

Om u verder van dienst te kunnen zijn wanneer u toch liever het probleem met ongedierte eerst zelf wilt proberen aan te pakken kunnen wij u ook hierin van dienst zijn door de juiste produkten hiervoor te verkopen. Dit onder de prijzen als waar u dezelfde produkten voor in de winkel koopt.

Al onze produkten zijn uitvoerig getest en mogen ingezet / gebruikt worden door particulieren en bedrijven die niet gediplomeerd zijn als bestrijdingstechnicus dierplagen. Mocht het zo zijn dat u alsnog een gediplomeerde bestrijder in wilt schakelen? Dan kan dat via onze pagina "Ongediertebestrijding". Op die pagina hebben wij enkele gediplomeerde ongediertebestrijders geselecteerd per provincie. Zo heeft u altijd een bestrijder uit uw eigen omgeving en zullen ook die kosten aardig meevallen.

De prijzen genoemd op de website zijn Incl. BTW. Daarbij krijgt u bij de meeste artikelen korting wanneer u meerdere besteld van hetzelfde artikel.

U kunt de betaling voldoen middels Ideal, Paypal of veilig vooraf betalen.

U ontvangt bij iedere wijziging in uw bestelling een email. O.a. bij: Bestelling gedaan, Bestelling in behandeling, Verzonden, Door u ontvangen.

Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoever we zijn met uw bestelling. In de email "Verzonden" ontvangt u tevens een link met de track&Trace code.

Indien u er voor kiest om veilig vooruit te betalen, ontvangt u tevens een email wanneer wij de betaling van u binnen hebben.

Let op !  Indien op mobiel het winkelwagentje in de webshop niet zichtbaar wordt bij een bestelling, kantel dan uw smartphone.

BEDRIJFS INFORMATIE

Bestrijdingswinkel is een onderdeel van Wiekens ongedierte bestrijding.